top of page

 

„ Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire,

Akár azt, hogy nem, mindenképp igazad van. „

Üdvözöljük Honlapunkon !

 

Cégünk 1992 tavaszán alakult Sport Phoenix Kereskedelmi és Ügynöki Bt néven. Az Unibind iratkötési rendszerrel alapozta meg jövőjét. Ez idő alatt több mint 700 gépet adtunk el partnereink megelégedésére. Az igényeiknek megfelelően folyamatosan bővítettük tevékenységünket.

Ma már a fő tevékenységünk az építőiparban használt munkagépek (Emelőgépkezelő-; Földmunkagépkezelő-; Targoncavezető-; Könnyü vagy nehézgépkezelő) munkavállalóinak képzése.

Képzéseink színvonalára jellemző, hogy a szakmai vizsgák átlageredménye 4,00 felett van, és a bukások aránya nem éri el az 1%-ot.

Tanfolyamaink elsősorban Építő és anyagmozgató gép kezelöi képzések, továbbképzések, amelyeket Pécset, de kellő számú jelentkező – minimum 10 fő esetén – a kellő technikai háttér biztosítása mellett az ország bármely területén kihelyezett formában is megszervezünk.

A legfontosabb célkitűzésünk, hogy valamennyi partnerünk - a képzéseiben résztvevők, a munkatársak és a képzéseket megrendelők - elégedettségét biztosítsuk, ezzel együtt tevékenységünket jövedelmezően fenntartsuk és a piaci részesedésünket a lehetőségeknek megfelelően növeljük.

bottom of page